Data de l’entrevista: 30 de desembre de 2013

Laia Bonet: “S’ha entès que calen fer canvis per recuperar la representativitat del PSC

Que el PSC està en crisi ho demostren els últims resultats electorals, i també les enquestes. Tant als ajuntaments com al Parlament, els socialistes volen començar la remuntada i per això és clau recuperar el seu lideratge a Barcelona. Per això, han emprès un camí inèdit: celebrar unes primàries obertes a tothom per escollir el seu candidat a alcalde. Ja hi ha quatre candidats que s’han postulat, però podrien ser-ne més. Una de les que ja ha fet un pas endavant és Laia Bonet, que va ser secretària de Govern amb Montilla i portaveu del PSC al Parlament la passada legislatura.

Laia Bonet ha afirmat que el procés de primàries “és una bona eina per resoldre o començar a resoldre alguns del problemes que té no només el PSC, sinó la majoria dels partits polítics. És un procés valent i va en la línia que hauria d’anar, obrir la porta dels partits i organitzacions que tenen una imatge tan tancada, obrir-la a la ciutadania”. I ha afegit: “Veurem com va el debat entre totes les candidatures que serà el moment més interessant.”

Bonet ha celebrat: “S’ha entès que calen fer canvis per recuperar la representativitat del PSC.” I ha deixat clar el seu posicionament: “En aquest debat de primàries hi ha d’haver model de ciutat i cultura política.”


Els cometaris estan tancats.