Data de publicació: 24 de Març de 2014

  • 1. Perquè estic compromesa des de fa molt temps en l’impuls de l’obertura democràtica dels partits -i del PSC en particular- per mitjà de les eleccions primàries ciutadanes.
  • 2. Perquè crec i treballo perquè el PSC canviï formes, actituds, eines i propostes per tal d’esdevenir de nou un instrument al servei de tota la societat catalana. Un PSC que recuperi el seu esperit fundacional i que pugui representar a la majoria de la nostra societat. No volem un PSC ni més petit, ni més dividit. Podem sumar dins i fora.
  • 3. Perquè estic decidida a portar aquest impuls democràtic a la ciutat de Barcelona, convençuda que es pot construir des de baix una majoria progressista i d’esquerres, alternativa al govern conservador de Xavier Trias.
  • 4. Perquè vull construir aquesta alternativa que Barcelona necessita també des de baix, amb un debat cívic obert amb els barcelonins i les barcelonines, sumant dins i fora, sense preguntar a ningú d’on ve. Una nova majoria política i social d’esquerres.
  • 5. Perquè vull una Barcelona de tothom i forta, una Barcelona capital, una Barcelona amb empenta i no subordinada a altres institucions, sense la qual la Catalunya del futur no serà possible. Una Barcelona que faci de la seva diversitat i la seva vocació de capital del món la seva identitat.
  • 6. Perquè vull una Barcelona justa, perquè Barcelona només serà forta si és capaç de fer de la lluita contra les desigualtats la seva principal prioritat.
  • 7. Perquè vull que Barcelona lideri la ciutat real, la ciutat metropolitana, i que es projecti com una capital cosmopolita arreu del món.
  • 8. Perquè estem fent una campanya diferent, creativa, respectuosa i amigable però parlant clar, i mostrant que es pot fer política d’una altra manera. Així com fem la campanya, així volem governar.
  • 9. Perquè no tinc hipoteques de cap mena, i assumeixo sense reserves el meu compromís amb Barcelona.
  • 10. Perquè potser ja va sent hora que Barcelona tingui una alcaldessa

Perquè la nova mirada, la nova energia i el nou compromís per Barcelona que representa la nostra candidatura es converteixin en una realitattot depèn del teu vot.

El dia 29M pot començar la nostra primavera socialista!

Vota Laia Bonet el proper 29 de març!
Vota “La Força del canvi”

Aquí trobaràs tots els punts de votació:
http://www.primariesobertes2015.cat/llistat-dels-30-punts-de-votacio-de-les-primaries/

Gràcies per la teva confiança.

Més info de la campanya a
www.laiabonet.cat
https://twitter.com/laiabonetrull
https://www.facebook.com/LaiaBonetRull

Imprimir  ·  PDF:  Versió català


Els cometaris estan tancats.